Ulykke, vold, tyveri

  • Offerrådgivningen

Hos Offerrådgivningen ydes der hjælp til ofre, vidner og pårørende gennem både telefonisk og personlig rådgivning. I Danmark findes der 12 offerrådgivninger, som fordeler sig over Jylland, Fyn og Sjælland. Læs mere her.

 

Ring på tlf. 116 006 (døgnåbent)

 

 

  • Danner

Danner arbejder for ligeværd mellem kønnene, og en verden fri for vold mod kvinder og børn. Danner har et krisecenter i København, en personlig rådgivning og du kan også modtage råd og vejledning telefonisk i den åbne rådgivning. Læs mere her.

 

Ring på tlf. 33 33 00 47.

 

  • Vold mod Kvinder (København & Århus)

Vold mod Kvinder er et rådgivningssted for kvinder mellem 18-30 år, der oplever vold. For at kontakte Vold mod Kvinder kan du benytte af både nationale og lokale muligheder. Læs mere ​her

 

Ring på tlf. 70 20 30 82 (Døgnåbent)

 

  • Joan Søstrene (København)

Rådgivningen er for kvinder der har været udsat for vold, voldtægt, incest eller seksuel chikane. Du kan møde personligt op i rådgivningen, ringe til dem eller sende en mail. Deres rådgivning er gratis, og både du og rådgiveren er anonyme. Samtalerne tager udgangspunkt i din aktuelle situation, og i taler sammen om de muligheder, du har for at forbedre den. Det kan dreje sig om både psykologiske, juridiske og sociale problemer, og du kan regne med at blive mødt med forståelse og accept. Du kan få enten telefonisk og personlig rådgivning mandag og torsdag kl. 18 - 20.30. Læs mere her.

 

Ring på tlf. 33 14 74 84

 

 

 

 

 

 

HR CARE & Psycare Danmark

Ramsingsvej 28A, 2500 Valby, Danmark  •  7025 5657

info@psycare.dk •  info@hrcare.dk​

medlem af Dansk Industri, DI nr.: 842903
cvr.nr. 29319707​

HR Care og PSycare Danmarks privatlivspolitik