top of page

Ulykke, vold, tyveri

  • Offerrådgivningen

Hos Offerrådgivningen ydes der hjælp til ofre, vidner og pårørende gennem både telefonisk og personlig rådgivning. I Danmark findes der 12 offerrådgivninger, som fordeler sig over Jylland, Fyn og Sjælland. Find de lokale afdelinger her.

 

Hvis sekretariatet i lokalafdelingen har lukket, kan du ringe på landstelefonen på tlf. 72 21 72 21 eller 116 006 (døgnåbent).

 

 

  • Danner

Danner arbejder for ligeværd mellem kønnene, og en verden fri for vold mod kvinder og børn. Danner har et krisecenter i København, en personlig rådgivning og du kan også modtage råd og vejledning telefonisk i den åbne rådgivning. Læs mere her.

 

Ring på tlf. 33 33 00 47.​

 

  • Joan-Søstrene (København)

Rådgivningen er for kvinder der har været udsat for vold, voldtægt, incest eller seksuel chikane. Du kan møde personligt op i rådgivningen, ringe til dem eller sende en mail. Deres rådgivning er gratis, og både du og rådgiveren er anonyme. Samtalerne tager udgangspunkt i din aktuelle situation, og i taler sammen om de muligheder, du har for at forbedre den. Det kan dreje sig om både psykologiske, juridiske og sociale problemer, og du kan regne med at blive mødt med forståelse og accept. Du kan få enten telefonisk og personlig rådgivning mandag og torsdag kl. 18 - 20.30. Læs mere her.

 

Ring på tlf. 33 14 74 84

 

 

 

 

 

 
bottom of page