top of page

Kvinderådgivning

  • Brunhilde (København)

Brunhilde tilbyder gratis psykologisk rådgivning til kvinder, non-binære og transpersoner og ligger inde i indre Købehavn på Gothersgade. For at høre mere om muligheden for at starte i et behandlingsforløb, kan du kontakte Brunhilde på mail. Læs mere her.

 

Ved ønske om forløb, kontakt Brunhilde på mail: brunhilde@kvinderaadgivning.dk

 

 

  • Danner

Danner arbejder for ligeværd mellem kønnene, og en verden fri for fysisk og psykisk vold mod kvinder og børn. Danner har et krisecenter i København, en personlig rådgivning og du kan også modtage råd og vejledning telefonisk i den åbne rådgivning. Læs mere her.

 

Ring på tlf. 33 33 00 47 (Døgnåben rådgivning)

Se åbningstider for deres gratis og anonyme chatrådgivning her

  • Joan-Søstrene (København)

Rådgivningen er for kvinder der har været udsat for vold, voldtægt, incest eller seksuel chikane. Du kan møde personligt op i rådgivningen, ringe til dem eller sende en mail. Deres rådgivning er gratis, og både du og rådgiveren er anonyme. Samtalerne tager udgangspunkt i din aktuelle situation, og i taler sammen om de muligheder, du har for at forbedre den. Det kan dreje sig om både psykologiske, juridiske og sociale problemer, og du kan regne med at blive mødt med forståelse og accept. 

Du kan få enten telefonisk og personlig rådgivning. Se åbningstider her.

 

Ring på tlf. 33 14 74 84

 

 

bottom of page